Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

بین الملل تابناک: حمله مقتدا صدر به برهم صالح به خاطر مسئله اسرائیل، اعلام حمایت روسیه و چین از پیوستن ایران به بریکس، برگزاری رزمایش نظامی ترکیه، جمهوری آذربایجان و گرجستان، کشته شدن ۱.۵ درصد جمعیت سوریه در جنگ و گفتگوی تلفنی بایدن و اردوغان پیش از دیدار در نشست ناتو از مهم ترین خبرها و رویدادهای منطقه و جهان در 24 ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمله مقتدا صدر به برهم صالح به خاطر مسئله اسرائیل

رهبر جریان صدر از رئیس جمهوری عراق به خاطر امضا نکردن قانون جرم انگاری عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، مقتدا صدر روز سه شنبه در صفحه توئیتر خود نوشت: بسیار شرم آور است که شخص موسوم به رئیس جمهوری عراق(برهم صالح) از امضای قانون جرم انگاری و ممنوعیت ارتباط با رژیم صهیونیستی خودداری کند.

وی افزود: برای ملت ننگ است که رئیس جمهوری غیر میهنی و طرفدار عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و دنباله رو غرب و شرق داشته باشند.

قانون جرم انگاری رابطه با رژیم صهیونیستی پنجم خرداد در پارلمان عراق تصویب شد.

قانون مزبور مشتمل بر ۱۰ ماده اصلی است که هدف از تصویب آن، حفظ ارزش های ملی، اسلامی وانسانی عراق و اصول ملت عراق در دفاع از قضیه فلسطین و ممانعت از هرگونه تلاش برای عادی سازی یا برقراری روابط با رژیم غاصب صهیونیستی عنوان شده است.

بر اساس قانون اساسی عراق، رئیس جمهوری باید ۱۵ روز پس از تصویب قوانین در پارلمان، آن ها را امضا و برای انتشار در روزنامه رسمی ابلاغ کند.

حمله صدر به صالح پس از نشست نیروهای چارچوب هماهنگی در بغداد با حضور برخی سران اتحاد میهنی کردستان که خواستار انتخاب دوباره برهم صالح به ریاست جمهوری شده بودند انجام می شود.

اعلام حمایت روسیه و چین از پیوستن ایران به بریکس

وزیر خارجه روسیه سه شنبه بعد از ظهر به وقت تهران از پیشنهاد ایران و آرژانتین در پیوستن به گروه «بریکس» استقبال کرد و گفت که این دو کشور این شایستگی را دارند.

به گزارش خبرگزاری «تاس» «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه پس از نشست وزرای خارجه کشور های حاشیه دریای خزر به خبرنگاران گفت: «ایران و آرژانتین شایسته پیوستن به بریکس هستند و روند مقدماتی برای گسترش این گروه آغاز شده است. »

وزیر امور خارجه روسیه به این خبرگزاری گفت: «البته هم آرژانتین و هم ایران نامزدهای شایسته و قابل احترامی هستند و همچنین تعدادی دیگر از کشورهایی که در گفت‌وگوها به آنها اشاره می‌شود.»

به گفته لاوروف، تصمیم برای پیوستن به بریکس با اجماع مشخص خواهد شد.

وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد: «مهمترین مورد این است که روند مقدماتی آغاز شده است. معیار اصلی تضمین اثربخشی بیشتر و افزایش تاثیر عملی کار این اتحادیه خواهد بود.»

«ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین نیز روز سه شنبه پس از درخواست ایران و آرژانتین برای پیوستن به گروه «بریکس» گفت که پکن با شرکای بریکس همکاری خواهد کرد تا با مداومت گسترش اعضای این سازوکار را برای پیوستن شرکای همفکر بیشتر به خانواده بریکس پیش ببرند.

پیش‌تر هم «وانگ یی» وزیر خارجه چین، پنجشنبه دوم تیرماه در گفت‌وگوی تلفنی با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه ایران از حضور «آیت‌الله رئیسی » رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران در نشست بریکس استقبال کرد.

امیرعبداللهیان هم در این گفت‌وگو ضمن تشکر از دعوت چین از جمهوری اسلامی ایران برای حضور رئیس‌جمهور در اجلاس بریکس، از ابتکار توسعه و امنیت جهانی ارائه شده از سوی چین استقبال و ابراز امیدواری کرد دوره ریاست چین بر بریکس باعث گسترش تقویت همکاری‌های چندجانبه شود.

گروه بریکس شامل پنج اقتصاد بزرگ در حال ظهور، یعنی برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است. از زمان شکل‌گیری آن بیش از یک دهه پیش، کشورهای عضو در زمینه‌هایی مانند اقتصاد، تجارت، سیاست، امنیت، نوآوری‌های فناوری و همچنین مبادلات فرهنگی و مردمی به نتایج مفیدی دست یافته‌اند. نام این گروه برگرفته از حرف اول انگلیسی اعضای تشکیل دهنده آن است.

برگزاری رزمایش نظامی ترکیه، جمهوری آذربایجان و گرجستان

منابع خبری از برگزاری رزمایش بین نیروهای مسلح جمهورری آذربایجان، گرجستان و ترکیه در هفته‌ای آتی خبر دادند.

خبرگزاری «نیوز آرمنیا» روز سه شنبه گزارش داد که ترکیه میزبان اولین رزمایش مشترک سه جانبه تحت عنوان «جاودانگی-۲۰۲۲» است.

وزارت دفاع ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که اولین نشست جهت برنامه‌ریزی این رزمایش روز دوشنبه در «استانبول» در مقر فرماندهی ارتش با حضور نمایندگانی از وزارتخانه‌های دفاع سه کشور برگزار شد.

هدف از برگزاری این رزمایش تبادل تجربیات نظامی و افزایش میزان آمادگی نیروهای مسلح سه کشور در برهه حساس در منطقه اعلام شده است. سه کشور یاد شده سال گذشته نیز رزمایشی را برگزار کردند که هدف آن حفاظت از پروژه‌های اقتصادی منطقه و انواع رزم در شرایط سخت اعلام شد.

ارمنستان، همسایه پرتنش جمهوری آذربایجان تاکنون واکنشی به این تحرک نظامی نشان نداده است. این کشور تاکنون هیچ گونه رزمایشی نیز برگزار نکرده است. ارمنستان در نبرد در قره باغ کوهستانی شسکت سختی از ارتش جمهوری آذربایجان خود و به طور کلی نیروهای مسلح این کشور در شرایط مطلوبی قرار ندارند.

در تحولی دیگر چند قانونگذار ارشد آمریکا نسبت به فروش تجهیزات نظامی ساخت آمریکا به جمهوری آذربایجان و برهم خوردن توازن نظامی بین باکو و ایروان ابراز نگرانی کردند.

بر اساس این گزارش، «باب منندز» رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا و «آدام شیف» رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان این کشور به تصمیم «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا برای لغو مجدد محدودیت‌های کمک نظامی ایالات متحده به باکو واکنش تندی نشان دادند.

این دو قانونگذار ارشد آمریکا نسبت به «برهم خوردن توازن نظامی در منطقه» با فروش سلاح‌های ساخت آمریکا به جمهوری آذربایجان ابراز نگرانی کرده‌اند.

شایان ذکر است که تجهیزات ارتش جمهوری آذربایجان ساختاری کاملا غیر بومی دارد و اکثر تجهیزات این کشور ساخت کشورهای خارجی است. باکو روابط گرم نظامی با ترکیه دارد و پهپادهای «بیرقدار» ساخت ترکیه در نبرد باکو با ایروان نقش قابل توجهی داشتند.

کشته شدن ۱.۵ درصد جمعیت سوریه در جنگ

سازمان ملل در جدید ترین ارزیابی خود اعلام کرد که جنگ در سوریه که از سال ۲۰۱۱ تاکنون ادامه داشته است، ۱.۵ درصد از جمعیت این کشور یا حدود ۳۰۶ هزار و ۸۸۷ نفر را کشته است.

دفتر حقوق بشر سازمان ملل روز سه شنبه اعلام کرد آخرین آمار، بر اساس هشت منبع اطلاعاتی و دربرگیرنده ۱۰ سال اول درگیری تا مارس ۲۰۲۱ است که نشان می دهد در هر روز به طور میانگین ۸۳ نفر در سوریه کشته شده اند که ۱۸ نفر از آنها کودک هستند.

بر اساس این گزارش، میزان تلفات غیرنظامیان در ۱۰ سال گذشته نشان دهنده ۱.۵ درصد از کل جمعیت سوریه در آغاز درگیری است که نگرانی های جدی را در مورد عدم رعایت قوانین بشردوستانه بین المللی و هنجارهای حفاظت از غیرنظامیان توسط طرف های درگیر ایجاد می‌کند.

این گزارش افزود با این حال این تخمین «تنها بخشی از همه مرگ‌ها» را نشان می‌دهد، زیرا فقط شامل کسانی می‌شود که در نتیجه مستقیم جنگ جان خود را از دست داده‌اند و دربرگیرنده مرگ‌های غیرمستقیم ناشی از کمبود مراقبت‌های بهداشتی یا دسترسی به غذا یا آب و همچنین تلفات نظامیان نیست.

بر اساس گزارش سازمان ملل، علت اصلی مرگ غیرنظامیان ناشی از استفاده از "سلاح های متعدد" (۳۵.۱درصد) است که شامل درگیری ها، کمین ها و قتل عام می شود. دومین علت مرگ ناشی از سلاح های سنگین (۲۳.۳ درصد) است.

پیش از ، دبیرکل سازمان ملل متحد با بیان اینکه وضعیت انسانی در سوریه برای میلیون ها کودک، زن و مرد در سراسر این کشور همچنان وخیم است و ۹۰ درصد مردم سوریه زیر خط فقر زندگی می کنند، خواستار تمدید قطعنامه شورای امنیت مبنی بر ارسال کمک‌ها از ترکیه به سوریه که ناقض حاکمیت دمشق است، شد.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل عصر دوشنبه به وقت محلی در شورای امنیت با موضوع سوریه افزود: نیازها از زمان شروع جنگ در ۱۱ سال پیش به بالاترین حد خود رسیده است.

وی تصریح کرد: بزرگترین بحران پناهجویان در جهان همچنان بر منطقه و جهان تأثیر می گذارد. ۱۴.۶ میلیون نفر به کمک های بشردوستانه نیاز دارند. ۱۲ میلیون نفر در ناامنی غذایی به سر می‌برند.

گوترش تاکید کرد: زیرساخت‌ها در سوریه در حال فروپاشی است و در طول سال ها درگیری ویران شده است.

دبیر کل سازمان ملل ادامه داد: فعالیت اقتصادی سوریه طی یک دهه درگیری، بحران‌های مالی منطقه‌ای، تحریم‌ها و همه‌گیری کرونا به نصف کاهش یافته است.

گفتگوی تلفنی بایدن و اردوغان پیش از دیدار در نشست ناتو

کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا و رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه روز سه شنبه با یکدیگر تلفنی گفتگو کردند.

کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد بایدن خاطرنشان کرد که مشتاق دیدار با اردوغان در اجلاس سران ناتو در مادرید است.

در این بیانیه آمده است: در این اجلاس رهبران کشورهای عضو درباره پیامدهای تهاجم روسیه به اوکراین برای امنیت ترانس آتلانتیک و سایر تهدیدات در مقابل ناتو مانند تروریسم و همچنین اتخاذ تصمیمات تاریخی برای تقویت دفاع و امنیت جمعی ائتلاف گفتگو خواهند کرد.

پیش از این، رئیس جمهوری ترکیه تلفنی با دبیرکل ناتو در خصوص پیوستن دو کشور سوئد و فنلاند به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) که ماه گذشته درخواست خود را ارائه کرده بودند، گفت وگو کرد.

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی دولت بایدن روز سه شنبه به خبرنگاران گفت: این نشست فرصتی را برای تعیین جهت‌گیری راهبردی ائتلاف در سال‌های آینده فراهم می کند.

سالیوان همچنین گفت که آمریکا روز چهارشنبه استقرار طولانی مدت و جدید نیروها در اروپا را اعلام خواهد کرد.

وی گفت که در این نشست ائتلاف به این تعهد، موضع گیری ناتو در پاسخ به بحران اوکراین عمل خواهد کرد.

نشست ناتو ۲۹ و ۳۰ ژوئن/ هشتم و نهم تیر ماه در مادرید برگزار می شود.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: حسین طائب مذاکرات دوحه تحولات خاورمیانه تحولات بین المللی ایران و آمریکا برجام اروپا روسیه چین جنگ اوکراین حسین طائب مذاکرات دوحه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۷۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند | هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم اما... | موشک جواب موشک است | از وضعیت سفره مردم مطلعم

به گزارش همشهری آنلاین، سیدابراهیم رئیسی در دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با بیان اینکه به عملیات وعده صادق باید در رسانه ملی و محافل علمی، سیاسی و امنیتی پرداخته شود، گفت: عملیات وعده صادق احساس غرور ملی بود و از نقاط عطف اجماع‌ساز میان همه مردم و صاحبان اندیشه و تفکر با هر سلیقه‌ای بود و همه این کار را ستودند.

وی با اشاره به جنایت علیه بشریت و کودک‌کشی رژیم صهیونیستی،‌ خاطرنشان کرد: اقدامات رژیم صهیونیستی صفحه‌ای سیاه و اوج بی‌رحمی و جنایت را نشان می‌دهد، اما تا امروز پیروز میدان مردم مقاوم فلسطین بوده و رژیم صهیونیستی و حامیان او شکست‌خورده هستند.

ایران قوی است که می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند

رئیسی با بیان اینکه حمایت از فلسطین نه در دانشگاه‌های غرب که در هرجای دنیا دیده می‌شود، گفت: رژیم صهیونیستی در این درماندگی خود به کنسولگری ایران در دمشق حمله کرد و رهبری انقلاب بر تنبیه این رژیم پس از این واقعه تاکید کرد و در نهایت جلوه‌ای از همکاری میدان، دیپلماسی و رسانه در عملیات وعده صادق دیده شد و نشان داد ایران قوی است که می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند؛ باید با قدرت پیش رفت.

وی تاکید کرد: معتقدیم در برابر دیپلماسی التماسی می‌توان جلوه‌ای از قدرت جمهوری اسلامی را نشان داد که سایه جنگ را از کشور دور کند و سرریز همین اقتدار را می‌توان در ابعاد دیگر از جمله رفع مشکلات اقتصادی هم به کار گرفت.

رئیس دولت سیزدهم تاکید کرد: برداشت من این است که «وعده صادق» نقطه اقتدار جمهوری اسلامی ایران است و این نقطه اقتدار آثار خود را در زمینه‌های دیگر از جمله اقتصاد کشور نشان می‌دهد. اگر این عملیات غرورآفرین اجماع‌ساز بود و همه در کنار هم آن را تحسین کردند می‌توان از این فرصت برای اجماع در حل مشکلات کشور هم به کار گرفت.

رئیس‌جمهوری در پاسخ به این پرسش که راه‌حل مشکلات کشور موشک است یا مذاکره و یا هردو، تصریح کرد: ما بارها اعلام کردیم جمهوری اسلامی دست کشورهایی را که بخواهند با ما روابط خوبی داشته باشند می‌فشاریم؛ چه در آسیا و چه در اروپا تا روابط خوبی شکل گیرد. البته دشمن ایران‌هراسی را امروز تشویق می‌کند اما می‌بینیم که این ترفند جواب نداده است و مسئله فلسطین مسئله دنیا شده است. این نشان داد موضع جمهوری اسلامی درست است. بارها به کشورهای منطقه هم نشان دادیم که ایران دوست آنان است. رئیس اقلیم کردستان در دیداری که با او داشتم تاکید می‌کرد کاری که حاج قاسم سلیمانی برای دفاع از اقلیم انجام داد تا داعش در آنجا به هدف خود نرسد، هرگز از یاد مردم کرد پاک نمی‌شود.

هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم | موشک جواب موشک است

وی تاکید کرد: پیام وعده صادق این است که ما مقابل هرکسی که مقابل جمهوری اسلامی بایستد می‌ایستیم و با هرکسی بخواهد با ما روابط خوبی داشته باشد روابط خوبی خواهیم داشت. ما هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم، اما اروپا و آمریکا عهدشکنی کردند. ما انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم و بارها بازرسان آژانس آن را اعلام کردند، اما گوش شنوایی وجود ندارد. اینکه فقط مذاکره بتواند همیشه پاسخگو باشد نیست، در جایی موشک می‌تواند و در جایی هم مذاکره. در واقع موشک جواب موشک است.

تولید مسکن در کشور فعال است

رئیسی همچنین با اشاره به اینکه ساخت چهار میلیون مسکن در چهار سال نیاز کشور و تاکید قانون است، یادآور شد: اگر در سال‌های گذشته شاهد تولید مسکن با توجه به نیاز مردم بودیم امروز با این مشکلات مواجه نبودیم، اقدامات در زمان خود انجام نشده است و کمبود در کشور احساس می‌شود. امروز شاهد تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن در کشور هستیم. مسکن روستایی فعال است و اکنون بیش از ۲۶۰ هزار مسکن در این بخش تحویل دادیم. ۱۰۰ هزار مسکن تحویل مددجویان شده است. تولید مسکن در کشور فعال است، اما حتماً به صورت آپارتمان نیست به شکل ویلایی هم هست.

دولت حتماً به وعده ساخت مسکن کمک می‌کند، اما به کمک مردم نیاز داریم

رئیس دولت سیزدهم ادامه داد: امیدواریم با کار جدی که در وزارت راه یا همکاری مردم، تعاونی‌ها، نیروهای مسلح و دانشگاه‌ها برای تولید مسکن در حال انجام است، وعده ما عملی شود. از وعده‌های دولت که به دنبال تحقق کامل آن است حتماً ساخت مسکن است. اطمینان می‌دهیم دولت حتماً به وعده ساخت مسکن کمک می‌کند اما در عین حال به کمک خود مردم هم نیاز داریم.

وی یادآور شد: در مسکن مهر وقتی کار را شروع کردیم ۲۴۰ هزار تعهد ساخت مسکن داشتیم. دولت‌های قبلی متعهد شده بودند اما این کار را انجام دادیم و ۱۴۰ هزار مسکن از این میزان به مردم تحویل شده است. ساخت مسکن کمی طول می‌کشد و امیدواریم بتوانیم این امر را به خوبی پیش ببریم.

رئیس‌جمهوری در پاسخ به پرسشی درباره آمارهای مهار نسبی رشد تورم و نقدینگی از یک‌سو و محسوس نبودن این امر در زندگی مردم، تصریح کرد: علت‌ها را باید از میان برد تا تورم کاهش یابد. ما با تورم نزدیک ۶۰ درصد شروع کردیم و تلاش کردیم کسری بودجه نداشته باشیم یا کسری بودجه‌ای که وجود داشت را با ایجاد درآمد تلاش کردیم پیش ببریم نه با استقراض و چاپ پول. در سالهای بعد هم تلاش کردیم هزینه‌ها را افزایش ندهیم و بودجه را هم تراز ارائه کنیم تا کسری بودجه که در این زمینه موثر است وجود نداشته باشد.

رئیسی گفت: رشد نقدینگی در این دولت ۲۳ درصد است و این چیزی است که بسیاری باور نمی‌کردند. این موفقیتی است که دولت توانسته است به آن برسد. همچنین بر وجود انظباط مالی و اضافه برداشت موسسات مالی و اعتباری تاکید کردیم تا اگر این روند ادامه یابد حتی این موسسات را منحل کنیم.

از قیمت کالاها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم

وی تصریح کرد: من روزانه آمار می‌گیرم نه هفتگی، روزی نمی‌گذرد مگر اینکه از قیمت کالاها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم و این مبالغه نیست و حساسیت من بر این موضوع است.

تورم روز به روز کاهشی می‌شود

رئیس دولت سیزدهم یادآور شد: تورم به کانال ۳۰ درصد رفته است و روز به روز کاهشی می‌شود که تأثیر خود را بر قیمت‌ها خواهد گذاشت. تلاش کردیم فشارها بر اقشار ضعیف، مستمری‌بگیران و مددجویان کاهش یابد. طرح کالابرگ هم برای همین بود که کالاهای اساسی با قیمت ثابت به دست مردم برسد. این اقدامات همه در جهت فقرزدایی است و کمکی به خانواده‌های نیازمند است که آب، برق، گاز و بیمه سلامت این خانواده‌ها رایگان شود.

رئیسی گفت: توانمندسازی مددجویان هم از اقدامات ما در این زمینه است. ۱۰۰ هزار نفر از چتر حمایتی کمیته امداد خارج شده‌اند و اولین‌بار است که کسی پشت نوبت کمیته امداد نیست. نمی‌خواهم بگویم این امر مسئله را حل می‌کند یا کسی در کشور چنین نیست اما الان در وزارت رفاه سامانه‌ای آماده شده تا هرکسی در کشور نیازمند است به این سامانه اعلام کند تا دولت برود و آنان را تحت پوشش قرار دهد.

دولت بر مشکلات اقتصادی واقف است

وی یادآور شد: تلاش شده تا در زمینه حقوق کارگران، کارمندان و بازنشستگان اقداماتی انجام شود تا در وضعیت تورمی فشار اقتصادی بر آنان کمتر شود مثلاً تغییر حقوق در این زمینه تاثیر داشته است. دولت بر مشکلات اقتصادی واقف است و تلاش می‌کند این مشکلات را روزبه‌روز کاهش دهد.

کد خبر 850244 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم

دیگر خبرها

  • جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند | هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم اما... | موشک جواب موشک است | از وضعیت سفره مردم مطلعم
  • اردوغان: کارهای ناتمام‌ خود را در سوریه به پایان خواهیم رساند
  • هشدار رییس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده‌های روسیه
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ نفر/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه
  • لحظه اصابت موشک به پایگاه نظامیان صهیونیست در کرم ابوسالم
  • نفت باکو همچنان از ترکیه به اسرائیل می‌رسد
  • کشته‌شدن ۴ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق